• Meny
  • Meny
Hippe Berlin

De mest populære restaurantene i Berlin

Selv om det litt spøkefullt kan sies at Berlin kanskje er best kjent for sine Berlinerboller og annet godt, så har byen imidlertid et rikholdig utvalg av restauranter og spisesteder i alle varianter og størrelser, og man kan få servert nesten hva som helst bare man ser seg litt omkring.

Berlin har en lang rekke svært gode og anerkjente restauranter, og det er ikke få mesterkokker som har gått i lære i et av byens mange kjøkken. En populær restaurant er Papilles som ligger litt syd for Berlin sentrum, ikke så langt fra Tempelhofer Feld.

Restauranten er kjent for sine rause porsjoner til forholdsvis rimelige priser, og den er like hyppig besøkt av de fastboende som av turister. Kjøkkenet er både tysk og fransk, og rettene der etter.

Spis indisk i Berlin

Som den verdensbyen Berlin nå en gang er, kommer man ikke utenom en vaskeekte indisk restaurant. Litt sydvest for sentrum av byen finner man Haveli, som utelukkende serverer indiske retter. Restauranten er som mange andre indiske restauranter et familieforetak og de går veldig opp i at alt skal være autentisk. Derfor bør man tenke seg om to ganger før man bestiller maten «spicy», for det er stor forskjell på indisk og europeisk oppfattelse av nettopp det.

Veldig god italiensk mat hos Ristorante A Mano:

italiensk-beste-restauranter-berlin

Når vi først er inne på internasjonale retter kommer vi ikke utenom Ristorante A Mano som i utgangspunktet er en italiensk restaurant med alt hva det innebærer av pizza og pastaretter. I tillegg til disse har den også flere retter fra middelhavsområdet på menyen, hvilke selvfølgelig også er verdt å prøve. Restauranten ligger i sentrum av Berlin og er selvfølgelig utstyrt med klimaanlegg – noe som er svært behagelig i de varmeste sommermånedene.

Deilige delikatesser blant Berlins mest populære restauranter

Skulle man imidlertid ha lyst på noe helt annet enn indisk eller italienske retter, kan Flamingo Fresh Food Bar i sentrum være et godt alternativ. En forholdsvis liten restaurant som ofte har stor pågang, og ikke rent sjelden er det køer av forventningsfulle gjester utenfor. Og de blir ikke skuffet. Restauranten serverer nemlig et bredt utvalg av delikatesser, samtidig som de har både bistro og suppekjøkken. Dessuten er prisene svært rimelige til Berlin å være.

Er man vegetarianer finnes det også flere gode muligheter for å finne seg et sted man kan få en matbit i Berlin. Maharadscha Restaruant er et slikt sted, og i tillegg til de rene asiatiske og indiske rettene har de også et bredt utvalg av både vegetar- og veganretter. Vær imidlertid oppmerksom på at denne restauranten kun aksepterer kontanter og foreløpig ingen typer av kreditt- eller betalingskort.

Anbefalte aktiviteter i Berlin:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *