• Meny
  • Meny
Handlegater Berlin hvilke bor du handle i

Handlegater i Berlin

Kurfurstendamm (Ku’Damm) (Vest-Berlin):

Handlegater Berlin hvilke bor du handle Kurfurstendamm

Dette er gaten om du ønsker å handle billige kjedemerker som H&M og Esprit. Du finner også noen av de litt dyrere high-street merkene som Diesel og Levi’s her. For å komme hit tar du U-Bahn til enten Kurfurstendamm eller Adenauerplatz. I enden av Ku’Damm, ved Tauentzienstrasse, blir butikkene finere og dyrere og i enden av Tauentzienstrasse ligger det eksklusive varehuset KaDeWe.

Friedrichstrasse:

Friedrichstrasse-berlin-handlegate-shoppinggate

Denne gaten er lang og blir sammenlignet med Oxford Street i London, men med mer eksklusive butikker. Kanskje en blanding av Oxford Street og Bond Street er en bedre sammenligning? Om shopping er ditt hovedmål anbefales det at du begynner i den ene enden der Friedrichstrasse og Under den Linden krysser hverandre. Gå sørover, ikke mot U-Bahn Friedrichstrasse.

Følger du gaten sørover vil du passere en lett blanding av Hugo Boss, Calvin Clein og Massimo Dutti, altså ikke de dyreste merkene, men heller ikke de billigste. Noen kvartaler lenger nede vil du komme til det kjente Galerie Lafayette som stort sett bare selger dyr og eksklusive merkevare. Absolutt verdt en titt selv om du ikke er ute etter å handle!

Potsdamer Platz:

Handlegater Berlin hvilke bor du handle Potsdamer Platz

På kjøpesenteret Arkaden finner du ikke de dyreste merkevarene, men de har likevel et godt utvalg både for de helt unge og også for dem som ser etter mer klassisk mote. De har bl.a. Gerry Weber som er tysk merkevare som er kjent for et klassisk snitt og god kvalitet. Les dessuten mer om Potsdamer Platz her.

Alexanderplatz:

Handlegater Berlin hvilke bor du handle Alexanderplatz

To svære kjøpesentre ligger her, Galeria Kaufhof og Alexa. Mer enn 200 butikker og spisesteder befinner seg under disse to takene. Her finner du alt fra den hotteste high-street moten til butikker for den litt eldre garde.

Anbefalte aktiviteter i Berlin:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *