• Meny
  • Meny

KaDeWe (Kaufhaus Des Westens)

KaDeWe åpnet dørene første gang i 1907 og ble med en gang det ledende kjøpesenteret i Tyskland. Den dag, som i dag, selges alt fra eksklusiv mote fra Paris til eksotiske frukter fra Østen. Selv om det i dag er mer vanlig med store, eksklusive varehus er KaDeWe fortsatt et landemerke for både lokalbefolkningen, så vel som turister.

KaDeWe Berlin varehus shoppingsenter kjopesenter

Om du er ute etter de kjente og anerkjente designerne, alt samlet under samme tak, går du til KaDeWe. Her kan du boltre deg i myke stoffer, skinnende ringer, kule solbriller og eksklusive vesker og tilbehør til alle anledninger.

Er du en av dem som får hjertebank ved lukten av dyr parfyme og skinnende makeup-produkter vil du definitivt kjenne hjertet i halsen med en gang du entrer parfyme- og kosmetikkavdelingen i varehusets hovedetasje. Du vil garantert beholde denne følelsen når du fortsetter ferden gjennom de fen etasjene. Her er det kun lommeboken som setter grenser!

Er du glad i mat, eller rett og slett bare sulten etter shoppingen, kan det anbefales å ta en tur til senterets 6. etasje. Her får du alt hva ganen måtte begjære, både kaffe, kaker, lunsj, eller hva med litt champagne fra senterets eksklusive Champagne-bar?

Det er ikke mangel på gode spisesteder hos KaDeWe. Under filialen til Paul Bocuse:

butikker-spisesteder-kadewe-berlin

Om du ønsker mer high-street mote ligger butikker som Hennes og Mauritz, Zara, Esprit og enkelte lokale butikker rett rundt hjørnet fra KaDeWe, i Kurfurstendamm, eller Ku’Damm som de kaller gaten.

Hvordan komme seg til KaDeWe fra Berlin sentrum:
Ta S-Bahn nr. S5, S7, S9 eller S75 til eller buss nr. 245 til Zoologischer Garten Station og ta så undergrunnslinje U2 til Wittenbergplatz . Er været fint kan det anbefales å gå de 10 minuttene fra Zoologisk hage til KaDeWe, husk kart! Drosje vil koste mellom 10-15 Eur.

Åpningstider:
Mandag til torsdag: 10.00-20.00
Fredag: 10.00-21.00
Lørdag: 09.30-20.00

Tips: Les våre beste anbefalinger med denne reiseguiden som tar for seg 10 tips om Berlin.

Anbefalte aktiviteter i Berlin:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *