• Meny
  • Meny

Designer Outlet

Som på de aller fleste slike utsalg er utvalget stort om du er interessert i sportsutstyr. Både Nike, Adidas og Asics har store utsalg her. Mange av varene er satt ned med 50%, men de har også en del varer som er nedsatt med hele 70-85%. Anbefales dersom du ikke er ute etter en spesiell modell eller farge, men bare trenger treningsutstyr som passer.

Bortsett fra Escada har ikke de virkelig store og kjente designerne butikker her, med mindre du er ute etter designerklær for barn. Da går du til butikken Kids. Denne butikken anbefales om du er ute etter noe spesielt og du kan gjøre noen skikkelige kupp.

Ellers kan det nevnes at Noa Noa, Billabong, Mango og Lego Wear (for barn) er representert blant de nesten 100 butikkene som er her.

Saken fortsetter under bildet.

berlin-designer-outlet-shopping

Verdt å nevne er også Hunkermølle, en undertøys- og strømpebutikk der de også selger badetøy.

Hvordan komme seg til Designer Outlet Berlin:

Ta regionaltog (fra Sudkreutz, Potsdamer Platz, Hauptbahnhof, Jungfernheide eller Spandau) RE4 mot Rathenow. Gå av på stasjonen som heter Elstad. Derfra går det buss, buss nr. 662, som tar deg helt til inngangen. NB! En 2-timers billett kan du bruke på toget og bussen og koster 3,20 Eur.

Adresse:
Alter Spandauer Weg 1, 14641 Wustermark, OT Elstal

Åpningstider:
Mandag – torsdag: 10.00-19.00
Fredag – lørdag: 10.00-20.00
Søndag: Stengt

Øvrige muligheter for shopping i Berlin? Hva med en nærmere titt på fasjonable KaDeWe, et ikonisk og verdenskjent kjøpesenter i sentrum?

Anbefalte aktiviteter i Berlin:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *