• Meny
  • Meny

Anbefalte hoteller i Berlin – disse bør du velge!

I en så stor by som Berlin sier det seg selv at det også finnes mange hoteller. Hit kommer det turister fra hele verden for å se de mange severdighetene, ikke minst fra krigens dager, og stort sett over alt finnes det muligheter for overnatting. Det ene mer luksuriøst enn det andre, og utvalget er så stort at det kan virke noe uoverskuelig å velge blant dem alle.

Regent Hotel Berlin

berlin1

Det finnes noe for enhver smak, og blant de mest luksuriøse finner man Regent Hotel Berlin. Ikke minst beliggenheten gjør dette til et foretrukket alternativ, kun snaut femten minutter spasertur fra severdigheter som Gendarmenmarkt og Pergamonmuseet.

Hotellet har i tillegg til treningsenter og restaurant også en konferanseavdeling, forretningsenter og parkeringsplass. Alle rommene er lydisolerte og det er selvfølgelig trådløst internett og roomservice.

Se priser, flere bilder og ledige rom

InterContinental Berlin

Et annet sentralt og populært hotell er InterContinental Berlin, som ligger et kvarter til fots fra severdigheter som Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche og Der Siegessäule.

Dette hotellet har også innendørs svømmebasseng samt en fantastisk utsikt ut over enten elven eller byen.

Se priser, flere bilder og ledige rom

ApartHotel Landhaus Lichterfelde Berlin

tyskland_hotell-landhaus

Ønsker man å bo noe mindre luksuriøst, men likevel med rimelig god standard kan ApartHotel Landhaus Lichterfelde Berlin være et godt valg. Dette er ikke et hotell i ordets rette forstand, men et hus med flere leiligheter man kan leie for kortere tidsrom.

Leilighetene har soverom, stue, bad og kjøkken med kjøleskap, slik at man er betraktelig mer selvhjulpen enn på et hotell. Det er også trådløst internett i leilighetene, og skulle man ikke ha lyst til selv å lage maten, finnes det også en restaurant tilknyttet komplekset.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Anbefalte aktiviteter i Berlin:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *