• Meny
  • Meny

Hvor i München bør du bo? Anbefalte områder og bydeler

München, Tyskland, er en fantastisk by full av kultur og historie som definitivt er verdt et besøk. Den ligger i delstaten Bayern, og er den største byen i Tyskland som er kjent for sin fantastiske arkitektur og pulserende kulturliv. 

Det mangler ikke på ting å gjøre i München, som er hjemsted for noen av de mest ikoniske landemerkene i Tyskland, som Frauenkirche og Marienplatz.

Det er også hjemsted for et fantastisk utvalg av museer, gallerier og teatre, noe som gjør det til et flott reisemål for kunstelskere. 

Men ingen reise til München ville være komplett uten å prøve noe av det berømte ølet. Byen er hjemsted for noen av Tysklands eldste og mest kjente bryggerier, med et bredt utvalg av deilige øl å velge mellom.

Så hvis du leter etter et sted å utforske Tysklands historie, kultur og skjønnhet, bør München stå øverst på listen din!

Marienplatz

Marienplatz i München er et levende, historisk torg som har vært et aktivitetssenter i århundrer. Det er omgitt av vakre bygninger, inkludert det ikoniske nye rådhuset og St. Peters kirke.

På hverdager er torget yrende av folk som handler på de mange markedene, spiser på kafeene, og bare nyter severdighetene. 

I helgene blir det et aktivitetssenter med gateartister, markeder og musikk. Det er også hjemsted for mange viktige samfunns arrangementer, som det tradisjonelle julemarkedet og den årlige Oktoberfesten. 

Marienplatz er et flott sted å utforske og oppleve Münchens kultur og historie. Enten du er ute etter å shoppe, spise eller bare nyte atmosfæren, har Marienplatz noe for enhver smak. Besøk dette pulserende torget og opplev det beste fra München!

Novotel Muenchen City

Hotel Novotel Muenchen City gir det tilgang til alle severdigheter i München, og er det perfekte stedet å slappe av etter lange gåturer i gatene. Med moderne og komfortable rom, førsteklasses fasiliteter og bekvemmeligheter, og enestående service, vil dette hotellet gjøre ditt opphold i byen minneverdig. 

Hvert rom har en koselig seng, et romslig bad og alle nødvendige fasiliteter for et hyggelig opphold. Og er du ute etter litt ekstra luksus, er det også flere VIP-rom tilgjengelig.

Hotellet tilbyr også en rekke fasiliteter som gjestene kan nyte, inkludert et treningssenter, et spa og et svømmebasseng. 

I tillegg har restauranten på stedet deilige måltider og snacks for å tilfredsstille enhver trang. Beliggenheten kunne ikke vært bedre, med mange butikker og attraksjoner i nærheten. 

Alt i alt er Hotel Novotel Muenchen City det ideelle reisemålet for et avslappende opphold i München. Så bestill rommet ditt og gjør deg klar til å oppleve all komforten og luksusen dette hotellet har å tilby!

Se flere bilder av rom og priser

Maxvorstadt

Maxvorstadt i München er et pulserende område fullt av kultur, historie og moderne fasiliteter. Det er hjem til flere museer, inkludert det bayerske nasjonalmuseet og Städtische Galerie im Lenbachhaus, som huser verk av Pablo Picasso og Wassily Kandinsky. 

Det er også det perfekte tilholdsstedet om du er glad i kafeer og trendy spisesteder. Området yrer av aktivitet hele året, med en rekke arrangementer og festivaler som trekker folk fra hele verden. Fra julemarkedene til Oktoberfesten er det alltid noe å finne på i Maxvorstadt. 

Med sin sjarmerende sjarm og livlige atmosfære er dette et av de beste områdene å besøke i München. Enten du er ute etter å utforske museene eller ta en spasertur gjennom bokhandlene, er det noe for enhver smak i dette livlige distriktet.

King’s Hotel Center

Velkommen til King’s Hotel First Class Munich, et luksuriøst hotell i munchen som tilbyr en førsteklasses opplevelse. De romslige og velutstyrte rommene kommer med alle fasiliteter du trenger for et komfortabelt og hyggelig opphold. 

Fra en fantastisk utsikt over byen til høyhastighets Wi-Fi og flatskjerm-TVer, vil du være sikker på å føle deg hjemme. De tilbyr også utmerkede fasiliteter, inkludert en bar, en restaurant og et basseng på taket. 

Det vennlige og profesjonelle personale er alltid tilgjengelig for å yte førsteklasses service, for å sikre at ditt opphold blir så hyggelig som mulig. 

For den ultimate nytelsen bør du også prøve de prisbelønte restaurantene som hotellet har å by på. Fra internasjonal mat til tradisjonelle bayerske retter, har de noe for enhver smak.

Se flere bilder av rom og priser

Ludwigsvorstadt

Ludwigsvorstadt, også kjent som Münchens “Lille Tokyo”, er et pulserende distrikt som ligger i hjertet av byen. Den har en interessant historie fra andre verdenskrig, da bydelen var en jødisk ghetto som i senere tid har den blitt et knutepunkt for gatekunst, små butikker og noen av de beste restaurantene i München. 

Men selv midt i alt kjas og mas i de hektiske gatene, har dette området fortsatt sin gamle sjarm.

De trange brosteinsgatene er omkranset av sjarmerende kafeer og bokhandlere, og bygningene er utsmykket med intrikat og fargerik graffiti. 

Det er et perfekt sted å rusle rundt og nyte byens severdigheter, lyder og lukter. Hvis du leter etter et sted å oppleve det ekte München, trenger du ikke lete lenger enn til Ludwigsvorstadt.

Boutique Hotel Germania

Boutique Hotel Germania er et flott reisemål for en luksusferie, spesielt hvis duer ute etter å oppleve den bayerske hovedstaden München. Her får du tilgang til elegante og moderne rom, førsteklasses service og alle fasiliteter du trenger for et avslappende opphold. 

Hotellet tilbyr en bar, lounge og restaurant, samt treningssenter og badstue. Utenfor døren får du direkte tilgang til den berømte Theresienwiese-parken hvor du kan slappe av og kose deg i hyggelige omgivelser. 

Fra komforten av rommet ditt kan du nyte den fantastiske utsikten over de bayerske alpene i det fjerne. I München kan du også finne en rekke gallerier og restauranter å utforske ikke mange metrene utenfor hotellet. 

Og hvis du føler deg eventyrlysten, kan du ta en dagstur til en av de nærliggende byene eller landsbyene for en enda mer unik opplevelse. Enten du leter etter et romantisk tilfluktssted eller et luksuriøst opphold, vil du helt sikkert trives godt på Boutique Hotel Germania. 

Se flere bilder av rom og priser

Borgenhausen

Bogenhausen München er et luksuriøst nabolag som er et viktig landemerke for enhver turist i Munchen. Dette området ligger på den østlige siden av byen, og er kjent for sine eksklusive shopping- og spisesteder. 

Langs Prinzregentenstrasse finner du en rekke butikker som selger designerklær, smykker og hjemmeinnredning. Det er også mange eksklusive restauranter som serverer internasjonal mat. Men det virkelige høydepunktet i Bogenhausen er luksushotellene. 

Her kan du unne deg spabehandlinger, god mat og en fantastisk utsikt over byen. Enten du leter etter en kveld med velvære eller en romantisk middag, er Bogenhausen det perfekte stedet.

Så hvis du besøker München og ønsker å oppleve luksus, ikke gå glipp av sjansen til å utforske dette fantastiske nabolaget.

Hyperion Hotel München

HYPERION Hotel Munich er det perfekte stedet å bo i den travle bayerske hovedstaden. Hotellet ligger i hjertet av byen, og tilbyr gjestene et komfortabelt og luksuriøst opphold. Med 170 romslige rom og suiter kan gjestene velge fra en rekke overnattingssteder som passer deres behov. 

Alle rommene har moderne bekvemmeligheter, gratis Wi-Fi og fantastisk utsikt over byens silhuett. Hotellet har også en rekke tjenester og fasiliteter for å sikre at gjestene blir tatt godt vare på. 

Nyt et måltid på stedets restaurant, slapp av med en drink i baren, eller dra nytte av 24-timers romservice. Med så mye å tilby, er HYPERION Hotel Munich det perfekte stedet for både forretnings- og fritidsreisende. 

Enten du leter etter en kort visitt eller et lengre opphold, vil du få en flott opplevelse på dette hotellet. Utenfor dørstokken er det ikke langt unna flotte restauranter, cafeer eller nattklubber for å holde festen i gang utover natten. 

Se flere bilder av rom og priser

Aubing – Lochhausen – Langwied

Aubing – Lochhausen – Langwied er et område i Bayern fullt av overraskelser. Fra camping og strandaktiviteter til å utforske de historiske stedene, har dette hjørnet av Bayern mye å tilby. 

Er du interessert i å finne på noe med familien, er det mange flotte campingplasser i nærheten av Langwied, samt en rekke strender i området. Enten du svømmer, padler eller bare slapper av på stranden, er det noe for enhver smak. 

For de historieinteresserte er det også nok av oldtidsruiner i området, samt flere steder knyttet til andre verdenskrig. I tillegg er den nærliggende byen München bare en kort kjøretur unna – perfekt for en dagstur. 

Med sitt mangfoldige landskap, interessante historie og fantastiske attraksjoner er Aubing – Lochhausen – Langwied et flott sted å besøke. Ønsker du bare en dagstur ti området tar det ikke mer enn 40 minutter i bil fra Munchen sentrum.

Innspire Hotel

Velkommen til Innspire Hotel Aubing Lochhausen Langwied! Dette hotellet er det perfekte stedet for en stressfri ferie. Med sine komfortable og romslige rom og suiter, vil du være sikker på å få en god natts søvn. 

Sett av tid til deg selv for å nyte et førsteklasses spasenter, som tilbyr et bredt spekter av tjenester for å hjelpe deg å slappe av.

Og når det er på tide å spise, vil du ikke bli skuffet over at hotellet har en førsteklasses restaurant og bar med deilig mat og drikke. 

Både service og tjenestetilbudet er helt uten sidestykke, men vi må ikke glemme beliggenheten – hotellet ligger praktisk til i nærheten av alle hovedattraksjonene. Enten du er i byen for en forretningsreise eller en ferie, er Innspire Hotel Aubing Lochhausen Langwied det perfekte stedet å bo. 

Se flere bilder av rom og priser

Schwabing

Hvis du leter etter det ultimate innen luksus og stil, er Schwabing München stedet for deg. Dette velstående nabolaget er kjent for mote, spisesteder og innkjøp av tracht (tradisjonelle bayerske klær). Du finner de mest trendy butikkene og elegante kafeene her, og i tillegg flere eksklusive hoteller med flotte restauranter. 

Den engelske hagen ligger også i nærheten, hvor du kan slappe av og nyte en piknik eller en rolig spasertur. For litt kultur, sørg for å sjekke ut Siegestor, eller Victory Gate, et neoklassisk monument bygget i 1852 for å minnes Bayerns seier over Østerrike. 

Schwabing er også hjemsted for noe av det beste nattelivet i München, med klubber og barer som holder åpent til de tidlige morgentimer. Hvis du leter etter et sted å oppleve det beste av München, er Schwabing definitivt stedet å være.

Steinberger Hotel 

Hvis du leter etter et luksuriøst hotellopphold i München, er Steigenberger Hotel det perfekte valget. Det ligger i hjertet av Schwabing, bare noen skritt fra den berømte olympiske parken og sentrum. 

Steinberger tilbyr elegante rom med moderne fasiliteter og komfortable senger, perfekt for en god natts søvn. Og hvis du er heldig nok til å få et rom med utsikt, vil du kunne ta inn skjønnheten i byen og dens omgivelser.

Steigenberger Hotel tilbyr også en rekke fasiliteter som spa og treningssenter, og du kan kose deg på hotellets restaurant og bar etter en god treningsøkt. For de som leter etter litt ekstra luksus, er det til og med et takbasseng med en fantastisk utsikt over byens silhuett. 

Med sin sentrale beliggenhet og førsteklasses fasiliteter er Steigenberger Hotel det perfekte stedet å nyte et luksusopphold i München.

Se flere bilder av rom og priser

Altstadt-Lehel

Altstadt-Lehel, gamlebyen i München, er et pulserende område av byen fullt av gammeldags sjarm implementert i moderne fasiliteter. Området er kjent for sin imponerende gotiske arkitektur, med den gamle bykjernen som en viktig severdighet for turister. 

Her finner du tradisjonelle bayerske bygninger, brosteinsgater og mange butikker, kafeer og restauranter å utforske. 

Hvis du leter etter en gourmetopplevelse, er Altstadt-Lehel stedet å være. Regionen er nemlig hjemsted for noen av byens fineste restauranter, så her kan du nyte et deilig måltid du sent vil glemme. 

Selvfølgelig ville intet besøk til gamlebyen-Lehel München være komplett uten et besøk til det berømte Hofbräuhaus. Denne historiske ølhallen har servert byens beste øl siden 1500-tallet. 

Sørg for å sjekke ut det ikoniske Monopteros, et tempel i gresk stil fra 1800-tallet som har utsikt over området. Med sin gammeldags sjarm og moderne fasiliteter, er Old Town-Lehel det perfekte stedet å utforske under ditt besøk i München.

Louis Hotel

Louis Hotel Munich er et firestjerners hotell som ligger i hjertet av München. Dette historiske hotellet tilbyr luksuriøse rom, fasiliteter i verdensklasse og en fantastisk beliggenhet.

Gjester på Louis Hotel Munich kan nyte komfortable, moderne rom som kan skryte av alle fasiliteter man kan trenge. 

Hvert rom er innredet med en unik blanding av tradisjonelle og moderne stiler, og skaper en varm og innbydende atmosfære. Selvfølgelig har de også moderne fasiliteter som gratis Wi-Fi og flatskjerm-TVer som standard på alle rom. 

Hotellet har også en spennende bar, en fantastisk restaurant, og et spa- og velværesenter for å hjelpe gjestene med å slappe av og kose seg under oppholdet. Hotellets beliggenhet er også perfekt, med gangavstand fra alle de store attraksjonene i München.

Alt i alt er Louis Hotel Munich et utmerket valg for de som leter etter en luksuriøs opplevelse i hjertet i et av Tysklands vakreste byer.

Se flere bilder av rom og priser

Anbefalte aktiviteter i Berlin:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *