• Meny
  • Meny

Litt om overnatting og soveplasser

Berlin er en av Europas mest besøkte hovedsteder, og man regner med at det kommer over 9 millioner turister til byen årlig, og disse står for til sammen over 20 millioner registrerte overnattinger bare på hotellene og i herbergene i byen.

Til sammen finnes det over 1000 overnattingsteder i Berlin, og alt fra de aller enkleste til de mest luksuriøse er representert, og man kan enkelt få en sengeplass fra under hundrelappen til flere tusen kroner for en enkelt natt.

Velger man et av de rimeligste alternativene er disse ofte basert på en seng i en sovesal sammen med flere andre, og det deles på både bad, toalett og kjøkken. Mange, spesielt yngre, synes dette er en fabelaktig måte å reise og overnatte i Berlin på, ikke minst fordi de hovedsakelig kun er ute etter en behagelig seng å sove i, og ikke ønsker å bruke alt for mange penger på overnatting.

Overdådig luksus

Andre igjen reiser til Berlin for å feriere og slappe av, og foretrekker de mer luksuriøse variantene. De finnes også i rikelig monn, og selv forholdsvis rimelige hoteller har mengder av fasiliteter man som oftest kun forbinder med dyre luksushoteller.

Alle har rom med eget bad og toalett, kabel-tv, trådløst internett og roomservice. De aller fleste har egne restauranter, fitnessavdeling og spa. Noen også innendørs svømmebasseng og ligger i tilknytning med et kjøpesenter, slik at man ikke behøver å gå ut av hotellet i det hele tatt, bortsett fra når man skal besøke en av byens mange severdigheter.

Se hva du må betale for hotellrom i Berlin

Anbefalte aktiviteter i Berlin:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *