• Meny
  • Meny

Hostels, herberge og vandrerhjem

Enten man er på gjennomreise eller har tenkt seg å oppholde seg i Berlin over lengre tid, er det to behov som melder seg. Det ene er at man trenger noe å spise, hvilket løses enkelt da byen er full av store og små spisesteder, det neste er at man trenger et sted å sove.

Nå er Berlin imidlertid også full av hoteller så det burde ikke bli noe problem det heller, men har man likevel bestemt seg for å se mest mulig av byen og å tilbringe så lite tid i sengen som mulig, er det dumt å bruke halve reisebudsjettet på et hotell og fasiliteter man likevel ikke har tenkt seg å bruke.

Da kan et hostel være et godt alternativ, for ikke bare er de rimelige, de holder som oftest også en forholdsvis god standard helt på høyde med de rimeligste hotellene.

Felles bad og sovesal

Mange av Berlins hostels har dobbeltrom med eget bad og toalett, men er man åpen for å dele toalett med andre, samt sove på sovesal, kan man virkelig spare penger på overnatting. Blant disse finner man Aletto Kudamm Hotel & Hostel Berlin som er en slags kombinasjon med både enkeltrom og sovesal, og All In Hostel. Begge disse ligger i rimelig avstand fra sentrum av Berlin, og tilbyr typiske hosteltjenester som fellesbad, felleskjøkken og trådløst nettverk i fellesområdene.

Det er mulig å bestille frokost på begge steder, men det er ikke en inkludert tjeneste og koster følgelig litt ekstra. Sover man i sovesal kan man selvfølgelig låse inn bagasjen sin, mens man selv er ute og kikker på byen.

Anbefalt: Hostel & Hotel Berlin

Se priser, flere bilder og ledige rom

Anbefalt: All In Hostel

Se priser, flere bilder og ledige rom

Anbefalte aktiviteter i Berlin:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *