• Meny
  • Meny

Billige og gode hoteller

Et opphold i Berlin innebærer gjerne en eller flere overnattinger, og en så stor by har ofte mengder av hoteller å velge blant. De aller fleste holder veldig god standard, men selvfølgelig får man hva man betaler for, både hva fasiliteter og nærhet til sentrum angår.

SANA Hotel Berlin

SANA Hotel Berlin ligger noen få kilometer fra noen av de mest kjente severdighetene i Berlin, og har selvfølgelig alle de fasilitetene man bør forvente av et hotell i den prisklassen. Ikke blant de rimeligste, men heller ikke spesielt dyrt.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Hotel Berlin

Et annet hotell i nærheten, men på den andre siden av det sentrale Berlin, er Hotel Berlin, som også har to restauranter og eget konferanseområde.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Mercure Airport Hotel Berlin

flyplass_hotell_berlin

Er man imidlertid bare på gjennomreise, eller villig til å reise litt med de kollektive alternativene, kan man finne relativt rimelige overnattingsmuligheter litt utenfor de mest sentrale områdene i Berlin også. Mercure Airport Hotel Berlin er et slikt hotell, men til tross for å være et hotell hovedsaklig for folk i transit, holder det likevel både høy standard og god nærhet til de mest sentrale delene av byen, dog ikke innen gangavstand.

Ut over dette er det lite forskjell i prisene, men jo fler fasiliteter og tjenester man velger fra, jo rimeligere blir det. Utenfor sesongen er det heller ikke uvanlig man kan finne dobbeltrom til under tusen kroner, frokost inkludert.

Et godt tips er å sjekke hotellene på internett før men reserverer rom, ikke minst for å lese hvilke erfaringer andre har gjort med det samme hotellet.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Anbefalte aktiviteter i Berlin:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *