• Meny
  • Meny

Konsert og konsertarenaer

Millionbyen Berlin er et yndet konsertsted for stjerner fra hele verden, og byen har en mengde store arenaer som kan stilles til rådighet for denne type aktiviteter. Har man tenkt seg til Berlin og ønsker å få med seg en konsert under oppholdet, kan det lønne seg å sjekke de forskjellige guidene på internett før man reiser hjemmefra, da det ofte er stor pågang for å få billetter.

Man kan selvfølgelig også møte opp på selve arenaen like før konserten, da det som oftest blir solgt uavhentede billetter i siste liten før konsertstart. Vær imidlertid oppmerksom på, at det er aldri noen garanti for å få billetter på denne måten, så forhåndskjøp anbefales.

Store konsertarenaer

De fleste av Berlins konsertarenaer har andre funksjoner enn konserter, deriblant O2-World i Friedrichshain som er bygget som sportsarena, men ofte blir brukt til konserter. Publikumskapasiteten er på ikke mindre enn 15.000 gjester og det er rikelig med parkeringsplasser i området.

Den Olympiske Stadion i Charlottenburg er en av Berlins største arenaer, med ikke mindre enn 75.000 sitteplasser omkring baneområdet.

Colombiahall ved den nå nedlagte Tempelhof Lufthavn er kjent for sitt rockete image, og det er hit artister som for eksempel Iggy Pop søker til.

Fra en gatefestival i Berlin:

konsert-gatekonsert-konsertarena-berlin

Liker man mer intime konserter har Berlin et svært rikholdig miljø i så henseende, og mange gamle og nedlagte fabrikker er nå ombygget til konserthus hvor det fremføres alt fra klassiske konserter til punkrock konserter.

Og sist men ikke minst, mange av Berlins barer og nattklubber har ofte levende musikk på plakaten.

Anbefalte aktiviteter i Berlin:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *