• Meny
  • Meny

Anbefalte butikker du ikke bør gå glipp av

Berlin er fullstappet med spennende butikker og varehus, faktisk så mange at det kan være vanskelig å peke på noen spesielle man bør besøke. Dog er det likevel noen som utmerker seg i positiv retning, og en av dem er en matforretning.

Men ikke en hvilken som helst matforretning, men det er fødevareavdelingen i sjuende etasje i kjøpesenteret KaDeWe ved Kurfürstendamm. Denne matbutikken regnes for å være en av verdens beste, og det er lett å forstå når man hører hva de har i hyllene sine.

På 7000 kvadratmeter finnes over 1300 forskjellige typer ost, over 1200 forskjellige typer pølse og skinkepålegg, 3400 typer vin og 400 forskjellige slags brød.

Fransk velvære

Stikker man innom det franske kjøpesenteret Galerie Lafayette finner man butikker som Kenzo, Armani og Hugo Boss, hvor man finner høyst eksklusive varer for menn.

For kvinner anbefales Quartier 206 på Friedrichstrasse hvor man kan boltre seg i parfymemerker som E. Coudray og Annick Goutal for å nevne noen.

Nydelig sjokolade hos sjokoladebutikken Rittersport:

gode-anbefalte-butikker-berlin

Mainstream shopping

Er man imidlertid ute etter butikker man kjenner godt hjemmefra, finnes det selvfølgelig også Vero Moda, Hennes og Maurits, Sara og Dolce og Gabbana.

Disse finner man fordelt over hele byen, både i arkader, varehus og som frittliggende butikker i gatebildet.

For de rimeligere alternativene kan områdene i og rundt Schönhauser Alle være et godt tips, hvor butikker av ymse slag ligger side om side med svært unikt innhold. Mye er second hand og spesialsydd av håpefulle designere som på denne måten ønsker å få en fot innenfor markedet på.

Anbefalte aktiviteter i Berlin:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *