• Meny
  • Meny

Shoppingtips for Berlin

Det er få steder i Europa som kan stille opp mot Berlin hva shopping angår, spesielt hvis man sammenligner med hva man er vant til i Norge. Momsen er lavere, prisene er lavere og utvalget er definitivt bedre.

Enten man er ute etter unike designerklær, et eller annet spesialverktøy til bilen, eller bare på loppejakt vil man garantert finne det i Berlin.

Store shoppingområder

Blant de største shoppingområdene i Berlin finner man Charlottenburg med Tauentzienstrasse, Kurfurstendam, Wilhelmsdorferstrasse og Kantstrasse med alle sine sidegater. Her er det milevis av gater med handlemuligheter, og finner man ikke det man leter etter her, finnes det sannsynligvis ikke noen andre steder heller.

Alle de store motehusene har forretninger i området og små spesialbutikker selger egenproduserte gjenstander som keramikk, klær eller kunst.

Varehus og loppemarked

shoppingtips-berlin-varehus-handle

Ønsker man ikke å løpe gatelangs har Berlin også et stort utvalg av varehus hvor man finner mengdevis av butikker samlet under samme tak, noe som er et godt alternativ dersom det skulle komme en regnværsdag.

Likeledes har Berlin et yrende loppemarkedmiljø, og flere steder finner man loppemarkeder i forskjellige størrelser. Det er de store faste loppemarkedene, og de små private, og flere steder arrangeres det loppemarkeder rundt spesielle høytider. Spesielt julemarkedene er populære, og desember er en svært populær måned å reise til Berlin for å handle i. Vær imidlertid oppmerksom på at ikke alle bodene i hverken loppemarkeder eller andre markeder har muligheten for å motta kredittkort, så husk å gå innom en minibank så du har med deg nok kontanter.

Anbefalte aktiviteter i Berlin:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *