• Meny
  • Meny

Fly og flybilletter til Berlin

Med sin vanvittig korte reisetid på 1 time og 35 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen er det få grunner til å ikke besøke den spennende verdensmetropolen Berlin. Ikke bare har Tysklands hovedstad en utrolig rik historie, men kan også by på en rekke kulturelle begivenheter, enestående attraksjoner og et natteliv som aldri tar pause.

Tenk bare å ta toget til flyplassen en fredag ettermiddag for så å nyte en smaksrik, fransk biffgryte med et glass rødvin på flyplassen før flyet har avgang og du speider ut av flyet i Berlin knappe halvannen time senere.

Nyt solen i Berlin:

fly-flybilletter-berlin-tyskland

Etter en kort transportetappe inn til sentrum er det bare å legge fra seg kofferten på hotellet, friske seg opp og deretter sjekke ut Berlins ustoppelige tilskudd av restauranter og barer. Ikke rart Berlin er blant de aller mest populære destinasjonene når det gjelder weekendturer.

Expedia har en godkjent prissammenligning når det gjelder flyreise til Berlin. Her har de samlet flybilletter fra kjente selskap som blant annet Norwegian, AirBerlin og SAS og sortert flyavgangene etter pris i rekkefølgen lav til høy.

Til opplysning kan det nevnes at flytid fra Bergen Flesland til Berlin ligger på 1 time og 40 minutter, mens du må regne med en reisetid på 2 timer og 40 minutter for flyreise fra Trondheim Værnes til Berlin. Hva med noen gode tips til hva du burde gjøre i Berlin, og forslag til restauranter i Berlin?

Anbefalte aktiviteter i Berlin:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *