• Meny
  • Meny

Tips til gode barer/utesteder i Berlin

Å gå ut i Berlin er svært populært, og mange velger å tilbringe noen dager og netter i byen ene og alene for å kjenne litt på det pulserende det pulserende, berlinske utelivet som finnes der. Enten man liker små hyggelige fortauskafeer eller dunkende diskorytmer om natten, er det mer enn nok å velge blant.

For de barista-interesserte anbefales det flere steder, blant annet Bonanza Coffee Heroes ved Oderberger Strasse, en av pionerene innenfor Berlins kaffemiljø. Her finner man et internasjonalt miljø, og det snakkes flere språk blant de ansatte.

En kald øl i godt selskap blir sjelden feil i Berlin.

tips-utesteder-barer-berlin

Liker man det litt mer rustikke, er No Fire No Glory et godt alternativ. Beliggende midt i det gamle østtyske arbeiderkvarteret har dette stedet et helt spesielt preg, både rått og lyst på en gang, og med svært dyktige baristaer i staben.

Diskoteker i Berlin

Når det kommer til natteliv og nattklubber, stiller Berlin virkelig i en klasse for seg. Her finner man alt fra mørke buler, godt skjult i bortgjemte kjellerlokaler, til prangende moderne diskoteker, til typiske nattklubber i penthouseleiligheter.

Blant disse finner man klubben 40seconds, en klubb som har fått navnet sitt etter tiden det tar med elevatoren for å komme dit. En hipp klubb på samlingspunktet Potsdamer Platz med utsikt over Berlin. Musikken er typisk hip-hop og happy house, og det er som regel stappet med mennesker her.

Er man mere over i retro-leiren, er Maria am Ostbahnhof i Friedrichshain et populært sted, med sitt industrielle idrettshall-kafeteriaaktige preg tiltrekker stedet seg et funky publikum og ofte finner man berlinske elektronikaartister som gjestespiller her. Et sted å la seg overraske.

Anbefalte aktiviteter i Berlin:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *