• Meny
  • Meny

Uteliv i Berlin

Tyskland forbinder man gjerne med utadvendte, øldrikkende og pølsespisende tyskere som sitter på en liten kneipe, mens de forteller mer eller mindre sanne historier. Dette kan man fortsatt oppleve i Berlin.

Det er ikke vanskelig å finne en liten, brun kneipe der de selger godt øl og velsmakende pølser selv om storbyfenomenet med trendy nattklubber, barer og dansesteder virkelig har gjort sitt inntog.

Berlins uteliv har noe for enhver smak og mange av nattklubbene er viet spesielle grupper eller interesser som for eksempel technoklubber, jazzklubber, transvestittbarer, kafeer og puber for homofile osv.

Om du vil til de mest trendy utestedene går du til Simon-Dach Strasse som ligger i Øst-Berlin, ca. 4-5 stoppesteder med U-Bahn. Gå av på Frankfurter Tor.

Konserter og filmfestival

uteliv-berlin-barer-utesteder-kvinner

I bydelen Prenzlauer Berg, som også ligger på østkanten, og som tidligere var kjent for sine mange bryggerier, er det et yrende kulturliv. Her finner man både konsertscene, kino og mange barer, puber og restauranter. Foredrag og danseoppvisning kan man også få med seg her.

På og rundt Potsdamer Platz ligger flotte butikker, kafeer og utesteder. I tillegg finner du her også kino, kunstgallerier og en stor musikkscene der det avholdes store konserter. Det er også her Berlin filmfestival holdes hvert år i februar.

De fleste nattklubber holder åpent fra ca. 23.00 til tidlig morgen.

Anbefalte aktiviteter i Berlin:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *