• Meny
  • Meny

Anbefalte spa og spahoteller

Spa er kanskje den ultimate måten å slappe av på når du virkelig trenger å koble helt av. Kombinasjonen varme, massasje og omtanke er rett og slett uslåelig til tider.

Berlin har noen kjempeflotte spaavdelinger, samt flere nydelige spahoteller. Vi har tatt en titt på noen av dem.

Dagspa hos Meridian Spa

Intet mindre enn 9000 kvm venter deg idet du stiger inn i Amayanas rike. Velvære i fokus med ni ulike badstuer (herunder også en urtesauna) og svømmebasseng på takterrassen. Tilbyr treningstimer i med alt fra avslappende trening til kampsport. Ellers kan du selvfølgelig nyte både fullkroppsmassasje og aromaterapi.

Vabali Spa

Nærmere 200 millioner kroner ble investert for å lage dette fantastiske velværesenteret på omlag 20.000 kvm. Den iøynefallende inngangen gir straks en viss pekepinn på hva som venter deg innenfor dørene. Tilbyr en rekke ulike badstuer, med alt fra aroma til organisk og damp. Lukk øynene og kjenn de gode duftene av vanilje, honning og appelsinblomst.

Massasje i ulike former og restaurant med meny som skiftes ukentlig etter sesong. Deilige fellesområder med basseng, solstoler og fine lounger. Alt i alt et nydelig sted der du virkelig får ladet batteriene.

Svært gode spahoteller

Lokalisert i den etter hvert meget ettertraktede bydelen Mitte, ligger spahotellet TITANIC Chaussee Berlin. Et generelt veldig rent, moderne og flott hotell med alt du kunne ønske deg av fasiliteter. Store rom med god standard og overraskende deilige senger. Med andre ord noe mykere enn senger du ellers finner på en rekke internasjonale hoteller.

God beliggenhet i nærheten av flere store turistattraksjoner, samt enkelt å komme til og fra Tegel flyplass. Treningsstudio, innendørs svømmebasseng og spa med full service. Spaavdelingen er på hele 3000 kvm der gymmet består av et område på 1000 kvm. Sett deg tilbake og nyt blant annet hamam, steambad, badstue, massasje og aromaterapi. Anbefales på det sterkeste!

Se flere bilder og priser

Hotel Adlon Kempinski

Hotell Adlon har etterhvert blitt å regne som et av Berlins klassiske hoteller med en meget god kvalitet. Luksuriøse linjer preger det ellers vakre interiøret i romersk og barokk stil. Du må regne med å betale litt mer for å bo her, men til gjengjeld får du servert en ekslusivitet som knapt kan måles i penger. Dette er minner for livet.

Både frokost og middag holder høy kvalitet og serveres i herskapelige omgivelser omgitt toner av klassisk musikk. Mange kaller Adlon det ultimate hotell, et rykte de klart kan stå inne for.

Hotellets spaavdeling er fordelt på tre etasjer og består blant annet av svømmebasseng, treningsrom og behandlinger. Prøv hotellets massasje, eller gå for en av deres rensende kroppsbehandlinger. Her føler man seg som en ny person etter behandling.

Se flere bilder og priser

Anbefalte aktiviteter i Berlin:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *