• Meny
  • Meny

Dra på tropisk badeland i Berlin

Berlin er for mange synonymt med historiske severdigheter og museer, men den tradisjonsrike metropolen kan by på så mye mer. Byens badeland er elsket av både store og små, og er en av grunnene til at så mange familier legger ferien til Berlin.

Du har kanskje hørt om Tropical Island’s? Omlag 60 km sør for Berlin finner du det verdenskjente badelandet mange har lagt sin elsk på.

Uavhengig av dagens værtype vil du innenfor den gigantiske hangaren kunne tre inn i en tropisk verden med fossefall, stemningsfulle grotter og regnskog. Kontrasten er nesten komisk, dette bør du oppleve minst én gang i livet!

Overnatt i eget telt

På stedet finnes dessuten ikke mindre enn 13 restauranter og barer, med internasjonale klassikere og lokale godbiter. Barna vil trolig elske Tropino restaurant som serverer en meget bra barnemeny.

Se priser på rom og flere bilder av teltene

Resortet og badelandet ligger ca 3 km fra motorveien A13. Knappe 2,7 km unna ligger togstasjonen “Brand Tropical Islands”.

En skulle kanskje tro at stedet primært var forbeholdt barnefamilier, men dét kunne ikke vært lenger fra sannheten. Blant klientellet er vel så mange vennegjenger, par og pensjonister. Badelandet passer med andre ord for mennesker i alle aldre.

Historien til det iøynefallende badelandet strekker seg tilbake til 1990-tallet. Colin Au, en forretningsmann fra Malaysia, øynet muligheter og kjøpte den tidligere flyhangaren. Etter en massiv ombygging stod eventyrlandet klart til bruk.

Lagunen på Tropical Islands byr på en magisk stemning

Nyt solen på den 200 meter lange kunstige badestranden blant autentiske palmetrær, bad i lagunen, og prøv Tysklands største vannsklie. Utendørs finner du flere bassenger, og kunstige elver.

Sov godt i tropiske omgivelser

I spaavdelingen kan du bestille skjønnhetspleie og massasje. For øvrig innehar badelandet et eget shoppingområde, minigolf, treningssenter og tropisk sauna. Den ekte sanden som har blitt fraktet til badelandet, danner den perfekte rammen for bygging av sandslott og volleyball.

Stedet er ikke bare et badeland, men dessuten et resort der du kan overnatte. Enten i hotellrom, alle med sitt særegne design, eller i form av telt og bungalows i badelandet. Rommene er moderne utformet med WiFi, minibar, og eget bad med hårføner.

Priser og billetter

Billettprisene avhenger av når på året og dagen du ønsker å besøke. Utfyllende informasjon om billettpriser kan du finne på de offisielle nettsidene her.

Adresse:
Tropical-Islands-Allee 1
15910 Krausnick
Tyskland

Anbefalte aktiviteter i Berlin:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *