• Meny
  • Meny

Opplev fryktfulle Berlin Dungeon

Kunne du tenke deg et “grusomt” avbrekk fra Berlins ellers så populistiske severdigheter? Da kan kanskje Berlin Dungeon være noe for deg.

I løpet av 60 minutter tas du med på en adrenalinfylt reise gjennom Berlins tidvis fryktelige historie. Vi starter i Middelalderen, passerer flere tidsepoker på veien, før reisen til slutt ender på 1900-tallet. Gjennom reisen introduseres man for 11 hendelser, alle en del av byens historie.

De 2500 kvadratmeterne inndeles i ulike tematiserte områder med til sammen ni ulike liveshow. Showene blir som hovedregel fremført på tysk, men fremføres dessuten på engelsk til gitte tider på dagen.

Bli med til torturkammeret, “De forsvunnede katakombene”, “Heisen til fortapelsen” og møt “Slakteren fra Berlin”. Godbitene ligger på rekke og rad dersom du kommer deg gjennom Svartedauen. De fryktinngytende skuespillene er intet for mennesker med svake hjerter.

Hvor ligger Berlin Dungeons?

Severdigheten ligger plassert i bydelen Mitte, midt mellom Alexanderplatz og Hackeschen Markt.

Hvordan og hvor bør jeg bestille billetter?

Det letteste er ofte å bestille billetter gjennom de offisielle nettsidene til Berlin Dungeon. Kjøper du billett gjennom de offisielle nettsidene for den gitte dagen er du garantert inngang samme dag. Samtidig kan du da benytte deg av hurtigkøen.

Prisene på nett er omlag 25 % billigere enn prisen du må betale dersom du kjøper billetter i billettkiosken.

Aldersgrense:

Det anbefales at alle deltakere er over 10 år. Minimum aldersgrense er 8 år.

Kart over Berlin Dungeon:

Anbefalte aktiviteter i Berlin:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *